Fidenin toprakla buluşma zamanı: 15 Nisan son tarih!

0

“Topraktan Doğuyoruz” kampanyası ile “Hatay Deprem Dayanışması” ortak çağrısı: Tencerelik üretim için fidenin toprakla buluşma zamanı azalıyor. 15 Nisan tarihi küçük üretici için son tarih. Bu nedenle bileşenlerimizin Hatay Deprem Dayanışması’ndan SEDA YÜCE’yi (0539 780 22 27) arayarak kampanyaya katkı vermesini durumun aciliyeti nedeniyle rica ediyoruz.

Değerli Doğa ve Yaşam Savunucuları,

Depremle birlikte ekoloji hareketleri olarak depremin tekçi bir anlayışla demografik yapıyı değiştirmek için bir fırsata dönüşmesini engellemek ve geçimlik temelinde tarımsal üretim yapanların göçertilmesinin önüne geçmek için en az altı ay sürecek ‘Topraktan Doğuyoruz’ adlı bir kampanya başlattı

Göçük altında kalmış yaşamı dayanışma ile “Topraktan Doğuralım” sloganıyla başlattığımız kampanyamızı Hatay Deprem Dayanışması ile birlikte sürdürüyoruz.

Depremin açtığı yaraları sarmak ve deprem bölgesindeki çiftçilerimizin üretimine destek olmak için hızlıca gündeme aldığımız yerelin kaynağı ile yerelin tenceresini kaynatmayı hedeflediğimiz “ASKIDA FİDE” kampanyamız çerçevesinde 50 bin adet fideyi toprakla buluşturmayı hedefliyoruz.

Tencerelik üretim için fidenin toprakla buluşma zamanı azalıyor. 15 Nisan tarihi küçük üretici için son tarih. Bu nedenle bileşenlerimizin Hatay Deprem Dayanışması’ndan SEDA YÜCE’yi (0539 780 22 27) arayarak kampanyaya katkı vermesini durumun aciliyeti nedeniyle rica ediyoruz.

Paylaş.

Yazar Hakkında

Bir Yorum Bırakın