Karıncalar Büyüknohutçu Çifti İçin Toplanıyor

0

Merhaba canlar,

Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu’nun taş-mermer ocaklarına karşı mücadele ederken katledilmelerinin 4. yıl dönümündeyiz. Davada azmettiricinin yargı önüne çıkarılması hepimizin boynunun borcu. Hem Emine Büyüknohutçu’nun bu çerçevede başlattığı adalet kampanyasına hem de diğer düşünülen ve sürece yayılacak olan etkinliklere nasıl katkıda bulunabiliriz. Karıncalar, yani Türkiye’nin her yerinden yaşam savunucuları olarak neler yapabiliriz tüm bunları konuşmak için 13 Mayıs perşembe saat 21.00 de görüntülü olarak toplanıyoruz. Herkesi bekleriz.

Sevgi ve dayanışmayla!

NOT(1) 13 Mayıs’ta gerçekleştirilecek zoom toplantısına burayı tıklayarak katılabilirsiniz [Meeting ID: 845 1500 5603 Passcode: 409702]

NOT(2) 11 Mayıs 2021 tarihinde Ali ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin kızları Emine ile avukat Tuncay Koç, gazeteci-ekolojist Cemil Aksu’nun sorularını yanıtladığı “Ali ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin davası ne aşamada?” başlıklı programı burayı tıklayarak izleyebilirsiniz. Ayrıca Açık Radyo’da 13 Mayıs perşembe saat 11.00 de Ekoloji Politik programının konuğu Emine Büyüknohutçu olacak programı dinleyip toplantıya katılırsak ön hazırlık olur.

Not(3) Karıncalar Ağı’na katılabilirsiniz. Bunun için varkarincaninkardesi@gmail.com adresine mail atabilir ya da bu linkten başvuru yapabilirsiniz. Karıncalar Ağı’nın WhatsApp grubuna da eklenmek isteyenler gönderecekleri mailde ad/soyad ve telefon numaralarını yazabilirler.

Share.

About Author

Leave A Reply