Kaz Dağları ve Gelecek Yürüyüşü Basın Açıklamasına Çağrı

0
Kaz Dağları ve Gelecek Yürüyüşü” tüm kararlılığıyla yürüyüşüne Perşembe günü kaldığı yerden (Maltepe Sahili) devam edecektir. Yürüyüşün engellenme girişimi ve yürüyüşün detaylarıyla ilgili 7 Ekim Pazartesi Günü Saat 13.00’te İnsan Hakları Derneği (İHD) İstanbul Şubesi’nde basın açıklaması gerçekleştireceğiz.

Başta Kaz Dağları olmak üzere her türlü ekolojik katliama dikkat çekmek amacıyla Kaz Dağları İstanbul Dayanışması, 5 Ekim – 26 Ekim tarihleri arasında Kadıköy’den Ankara’ya “Kaz Dağları ve Gelecek Yürüyüşü”ne başladı.

Kaz Dağları ve Gelecek Yürüyüşçüleri ve destekçisi 8 arkadaşımız 5 Ekim gecesi yürüyüşün ilk etabını tamamladıkları Maltepe Sahil bölgesinde gözaltına alınarak, yürüyüş engellenmeye çalışıldı. Gözaltına alınan arkadaşlarımız 6 Ekim günü Çağlayan Adliyesi’ndeki Savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

“Kaz Dağları ve Gelecek Yürüyüşü” tüm kararlılığıyla yürüyüşüne Perşembe günü kaldığı yerden (Maltepe Sahili) devam edecektir. Yürüyüşün engellenme girişimi ve yürüyüşün detaylarıyla ilgili 7 Ekim Pazartesi Günü Saat 13.00’te İnsan Hakları Derneği (İHD) İstanbul Şubesi’nde basın açıklaması gerçekleştireceğiz.

Basın açıklamamızda siz değerli dostlarımızı da aramızda görmek isteriz. Dayanışma duygularımızla…

Kaz Dağları İstanbul Dayanışması

Paylaş.

Yazar Hakkında

Bir Yorum Bırakın